Skip to content

Om oss

Storo kiropraktorklinikk er en tverrfaglig klinikk som tilbyr kiropraktikk og fysioterapi. Til oss kan du komme uten henvisning fra lege, og få hjelp med smerter og funksjonsproblemer i muskler og ledd. Alle våre behandlere har offentlig autorisasjon.

Storokiro_Brit_portrett

BRIT N. EVENSEN
Fysioterapeut Brit Evensen er utdannet Fysioterapeut – Mensendieck ved Høyskolen i Oslo og Akershus i 1987. Brit har 30 års erfaring og behandler alle former for muskel-skjelettplager og legger spesielt vekt på å tenke helhet, finne årsak og gi pasienten egne verktøy til å forebygge sine plager. Brit tilbyr også massasje og har dette som en vesentlig del av sine fysioterapibehandlingsteknikker.
Brit veileder også i kosthold og hjelper deg som mangler mestring ved livsstilsendring og vektreduksjon gjennom kognitive teknikker. Hun er også gründer for vektreduksjon og selvutviklingskurset: Slank kropp krever bevisste tanker.

Les mer om kurset her: britevensen.no

Storokiro_ronny

RONNY DYBDAHL
Kiropraktor Ronny Dybdahl er utdannet fra Syddansk Universitet, Odense i 2003. Jobber med plager i Rygg, nakke, skuldre, armer og ben. Er opptatt av trening, forebygging, smertemestring og at pasienten får en god forståelse av hva plagene kommer/ikke kommer av og innebærer.

Scroll To Top