Om oss

Storo kiropraktorklinikk er en tverrfaglig klinikk som tilbyr kiropraktikk og fysioterapi. Til oss kan du komme uten henvisning fra lege, og få hjelp med smerter og funksjonsproblemer i muskler og ledd. Alle våre behandlere har offentlig autorisasjon.

Storokiro_Brit_portrett

BRIT N. EVENSEN
Fysioterapeut Brit Evensen er utdannet Fysioterapeut – Mensendieck ved Høyskolen i Oslo og Akershus i 1987. Brit har 30 års erfaring og behandler alle former for muskel-skjelettplager og legger spesielt vekt på å tenke helhet, finne årsak og gi pasienten egne verktøy til å forebygge sine plager. Brit tilbyr også massasje og har dette som en vesentlig del av sine fysioterapibehandlingsteknikker.
Brit veileder også i kosthold og hjelper deg som mangler mestring ved livsstilsendring og vektreduksjon gjennom kognitive teknikker. Hun er også gründer for vektreduksjon og selvutviklingskurset: Slank kropp krever bevisste tanker.

Les mer om kurset her: britevensen.no

Storokiro_ronny

RONNY DYBDAHL
Kiropraktor Ronny Dybdahl er utdannet fra Syddansk Universitet, Odense i 2003. Jobber med plager i Rygg, nakke, skuldre, armer og ben. Er opptatt av trening, forebygging, smertemestring og at pasienten får en god forståelse av hva plagene kommer/ikke kommer av og innebærer.